درآمد برنامه نویسی اندروید در ایران چقدر است؟
درآمد برنامه نویسی اندروید چقدر است؟ این سوالی است که ممکن است شما قبل از شروع به یادگیری برنامه نویسی اندروید از خود بپرسید.
در مقاله قبل، در مورد مدت زمان مورد نیاز برای یادگیری برنامه نویسی صحبت کردم. در این مقاله، قرار است در مورد این موضوع صحبت کنم که درآمد برنامه نویسی اندروید در ایران چقدر است؟ در واقع قرار است روش های مختلف کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید را که خودم و دوستان برنامه نویسم داشته ایم، مورد بررسی قرار داده و میزان درآمد در هر روش را مشخص کنیم.
آنچه در این مقاله آمده است:
کسب درآمد از طریق استخدام در شرکت های توسعه دهنده اپ اندرویدی و میانگین دستمزدها
کسب درآمد از طریق فری لنسری
کسب درآمد از سایت های خارجی برای برنامه نویسان و مشکل پی پال
کسب درآمد از طریق نوشتن اپ اندرویدی و انتشار در اپ استورها
- برنامه های فروشی
- پرداخت درون برنامه ای
- تبلیغات در اپ های اندرویدی
چند قانون خیلی مهمِ سایت بازار برای برنامه نویسان اندروید
ماشین حساب جادویی بعضی از مدرسان!
همه ایده ها تبدیل به برنامه شده اند!
نتیجه گیری
سوال از شما
مقدمه
در ایران حدود 90 درصد کاربرانِ دیوایس های هوشمند، اندرویدی هستند. یعنی دیوایس هوشمند آنها از سیستم عامل اندروید استفاده می کند. بنابراین با یک حساب سر انگشتی میتوان فهمید دلیل رو آوردن بسیاری از افراد به برنامه نویسی اندروید چیست! بازار بزرگی از مشتریان بالقوه که می توانند با یک ایده مناسب بالفعل شوند.
راه های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید چیست؟
کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید در ایران معمولا از چند روش زیر صورت میگیرد:
1. کسب درآمد از طریق استخدام در گروه یا شرکتی به عنوان توسعه دهنده اندروید
2. کسب درآمد از طریق فری لنسری (خودتان پروژه بگیرید و انجام دهید)
3. کسب درآمد از طریق نوشتن اپ اندرویدی و انتشار در اپ استورها
کسب درآمد از طریق استخدام (به عنوان توسعه دهنده اندروید)
یکی از روش های کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید این است که در شرکت های مرتبط استخدام شوید و یک زندگی کارمندی داشته باشید. این روش برای کسانی مناسب است که اهل ریسک نبوده و به حقوق در بازه 2 تا 7 میلیون تومان راضی هستند.
البته، میزان دستمزد برنامه نویسان اندروید به عوامل مختلفی مثل سابقه کار، سطح مهارت برنامه نویس اندروید، شهری که ساکن هستید و سطح خود شرکت بستگی دارد. برنامه نویس عادی حدود 2 تا 4، ارشد 4 تا 8 و کسانی که مدیران فنی هستند بین 8 تا 15 میلیون در آمد دارند.
البته در نظر داشته باشید در صورتی که به عنوان مدیر فنی در شرکتی فعالیت کنید، معمولا درصدی از سود پروژه ها هم به شما تعلق می گیرد. این سیاست شرکت ها به این دلیل است که شکست خوردن یا موفقیت پروژه به مدیر آن بستگی دارد، در نتیجه با شریک کردن مدیر فنی در پروژه ها، می توان تا حد زیادی مطمئن شد تیم تولید با بالاترین راندمان پیش خواهد رفت.
کسب درآمد از طریق فری لنسری
فری لنسر کسی است که برای خودش کار می کند. به عنوان مثال، شما میتوانید عضو سایت هایی مثل پونیشا شوید و در آنجا با کارفرماها و سفارشات آنها در زمینه های مختلف از جمله سفارش پروژه های اندرویدی آشنا شوید.
میزان درآمد شما در این روش هم تابع چند پارامتر است. از جمله امتیازی که شما در سایت های فریلنسری دارید. معمولا با انجام هر پروژه، امتیازی به شما تعلق میگیرد. هر چقدر امتیاز شما بالاتر باشد، احتمال اینکه کارفرما پروژه را به شما بسپارد بیشتر است.
همینطور هر چقدر شما پروژه های فریلنسری زیادی را انجام داده باشید، احتمال اینکه قسمت هایی از پروژه را قبلا در پروژه های دیگر انجام داده باشید بیشتر است، در نتیجه هزینه زمانی کمتری برای شما خواهد داشت.
کسب درآمد از سایت های خارجی برای برنامه نویسان و مشکل پی پال
شاید زیاد شنیده اید که می توان از سایت های خارجی کسب درآمد داشت، اون هم به دلار! بله میتوان، ولی به شرطی که بتوانید مشکل پی پال رو حل کنید. یک نکته بسیار بسیار مهم! سایت های زیادی برای افتتاح حساب پی پال در ایران وجود دارد. مبلغی بین 1 تا 2 میلیون از شما می گیرند و حساب باز می کنند.
ولی متاسفانه یک مشکل اساسی وجود دارد. این سایت ها با شماره تلفن های مجازی برای شما حساب باز می کنند و این خود آغازگر یک مشکل است. بعد از مدتی، موقع لاگین به حساب پی پالتون، یک Security Check از شما میشه. از شما خواسته میشه کد تاییدی که به شماره تلفن پی پالتون ارسال میشه رو وارد کنید و اینجاست که نه شما و نه شرکتی که برای شما افتتاح حساب انجام داده به این شماره دسترسی داره.
حالا شما می مونید و حاصل دست رنجتون که در پی پال گیر افتاده. بنابراین ابتدا مطمئن بشین حساب پی پال قابل اعتمادی دارید و بعد سراغ این گزینه برین، یعنی کسب درآمد از طریق فری لنسری و برنامه نویسی برای سایت های خارجی
کسب درآمد از طریق نوشتن اپ و انتشار در کافه بازار و مایکت
سومین روش این است که یک اپ اندرویدی نوشته و آن را در اپ استورهایی مثل بازار و مایکت منتشر کنید. مدل های کسب درآمد در این روش متنوع است:
1. برنامه های فروشی (جهت کسب درآمد برنامه نویسی اندروید)
روش اول این است که یک مبلغی را به ازای هر اپ در نظر بگیرید. در واقع کاربر می تواند با پرداخت مبلغی، از برنامه شما استفاده کند. بنابراین درآمد شما تابعی از میزان فروش شما است. بعنوان یک مثال شخصی به نام “الماس آسمانی” فروش خوبی از اپلیکیشین هایی مثل تقویم ملی و قدم شمار هوشمند است. مجموع فروش این دو اپلیکیشن چیزی حدود 285 میلیون تومان است. البته مسلما همه به این درآمد نمی رسند. جلوتر در موردش بیشتر توضیح می دهم.
2. پرداخت درون برنامه ای
روش دوم و رایج تر پرداخت درون برنامه ای هست. در پرداخت درون برنامه ای، کاربر برنامه را بصورت رایگان دریافت میکند ولی برای دسترسی کامل به برنامه یا برای دریافت اعتبار (سکه و …) باید پولی پرداخت کند.
نکته مهم این است که طبق قوانین کافه بازار، پرداخت های درون برنامه ای باید فقط و فقط از کانال پرداخت کافه بازار انجام شود و هیچ کانال جایگزین یا موازی دیگری مثل درگاه بانکی یا شرکت های واسطه مثل زرین پال پذیرفته نیست.
همینطور در صورتی که توسعه دهنده بخواهد مبلغی را به عنوان حمایت از کاربران دریافت کند، بایستی از سیستم پرداخت درون برنامه ای استفاده کند.
3. تبلیغات
روش سوم گذاشتن تبلیغات در درون اپلیکیشن است. در این روش بنرهای تبلیغاتی مختلف به کاربر نمایش داده می شود و یا گاها فیلم های تبلیغاتی.
نکته مهم این است که تبلیغات بایستی متناسب با گروه سنی مخاطبان نمایش داده شود. مثلا نمایش تبلیغات مربوط به بزرگسالان در برنامه های مربوط به کاربران مجاز نیست.
چند قانون خیلی مهمِ سایت کافه بازار برای برنامه نویسان اندروید
1. روش ثبت برنامه در کافه بازار به چه صورتی است؟
در حال حاضر، جهت ثبت نام به عنوان توسعه دهنده، بایستی مبلغ 40 هزار تومان به این سایت پرداخت کنید. در نظر داشته باشید که این مبلغ به عنوان حق اشتراک سالیانه است. نکته اینکه در سایت مایکت نیازی نیست هزینه ای به عنوان توسعه دهنده پرداخت کنید.
2. نحوه تصفیه حساب در سایت کافه بازار به چه صورت است؟
سایت کافه بازار هر ماه یک بار نسبت به تصفیه حساب اقدام می کند. به این شرط که حداقل 2 هفته از زمان ثبت برنامه سپری شده باشد و حساب توسعه دهنده نزد بازار باید در روز پرداخت حداقل 50 هزار تومان باشد.
3. نکته مهم قبل از تعیین قیمت
اگر در زمان انتشار برنامه، قیمت برنامه را صفر در نظر بگیرید، در آینده امکان تغییر قیمت یا فروش آن وجود نخواهد داشت. بنابراین اگر در نظر دارید برنامه ای را به صورت غیر رایگان انتشار دهید، بایستی زمان ثبت برنامه، قیمت مورد نظرتان را وارد کنید.
در نظر داشته باشید که اگر برنامه ای را رایگان انتشار دهید، و سپس بخواهید آن را پولی کنید، بایستی آن برنامه را در قالب برنامه ای جدید ثبت کنید. این قانون کافه بازار احتمالا به این دلیل است که تعداد نصب برای برنامه ها به صورت کاملا دقیق نمایش داده شود. (به این معنی که اگر برنامه ای رایگان باشد، مسلما تعداد نصب آن بالا خواهد بود. حالا اگر کسی ابتدا برنامه اش را به صورت رایگان عرضه و سپس آنرا پولی کند، می تواند با این آمار به نفع خود بازی کند)
ماشین حساب جادویی بعضی از مدرسان در محاسبه درآمد برنامه نویسی اندروید!
در بسیاری از موارد شاهد این موضوع هستیم که تبلیغات عجیب و غریبی برای “دوره های برنامه نویسی اندروید” می شود. به عنوان مثال گفته می شود “اگر شما ماهی یک برنامه بنویسید، و این برنامه شما 10 هزار فروش 3 هزار تومانی داشته باشید، ماهی 30 میلیون تومان درآمد خواهید داشت.
این دست تبلیغات باعث می شود افراد با این امید واهی و با این عدد های جادویی که از ماشین حساب این دست مدرسان خارج می شود، سودای درآمد بالا داشته باشند که متاسفانه خیلی زود به این نتیجه می رسند که برای دست یافتن به یک چنین درآمدی، راه درازی در پیش است.
خدا رو شکر ما از اون خونواده هاش نیستیم 🙂 آموزش برنامه نویسی اندروید
همه ایده ها تبدیل به برنامه شده اند!
شاید خیلی ها به این باور رسیده باشند که برنامه نویسانی از قبل، همه ایده ها را تبدیل به برنامه کرده اند و حالا دیگر نمی توان از این طریق به درآمد رسید.
در اینکه بسیاری از نیازهای کاربران به برنامه تبدیل شده اند شکی نیست. منتها دو پیشنهاد برای شما دارم:
1. تبدیل برنامه های موجود به برنامه هایی با کارایی بهتر:
شما می توانید ایده های موجود را بهتر کنید. در نظر داشته باشید هیچ برنامه ای برای همیشه کامل نخواهد بود. نیازهای کاربران به صورت مرتب در حال تغییر است. بنابراین می توانید با اضافه کردن امکاناتی به برنامه های موجود و رفع نقطه ضعف های برنامه های موجود نظر و توجه کاربران را به برنامه خود جلب کنید. خواندن کامنت هایی که در زیر هر اپ در اپ استورها نمایش داده می شود، می تواند منبع الهام بخش خوبی برای شما باشد.
2. فرصت های به وجود آمده را دنبال کنید:
وقتی برنامه نویس اندروید می شوید، به این معنی است که باید با ریزبینی خاصی، تغییرات جامعه را دنبال کنید. به عنوان مثال، در این مدت اخیر، اپ هایی که در رابطه با تغییرات سکه، طلا، ارز، کرونا و این اواخر بورس نوشته شده اند، بیشترین آمارهای دانلود و نصب را داشته اند. این آمار را می توانید در اپ کافه بازار و در قسمت “محبوب ترین ها” مشاهده کنید.
نتیجه گیری
در نتیجه از هر روشی که برای کسب درآمد استفاده می کنید باید بدانید که با نوشتن اولین برنامه یا اولین استخدام، نمی توانید درآمد آنچنانی داشته باشید. چرا که نیاز است مانند هر شغل و مهارت دیگری، تجربه کافی در زمینه برنامه نویسی اندروید را به دست آورید.
همین طور لازم است در زمینه برنامه نویسی اندروید، با افراد مختلف و مرتبط آشنا و به اصطلاح کانکشن های مورد نیاز را داشته باشید.
در یک کلام، دستمزد و درآمد برنامه نویسی اندروید در ایران تابعی است از میزان مهارت، تجربه و روابطی که با کارفرماها دارید!
لطفا به این سوالات پاسخ دهید:
1. تجربه شما از درآمد برنامه نویسی اندروید چیست؟ لطفا چه خوب و چه بد، همین زیر برای دیگران کامنت بگذارید.
2. به نظر شما چطور می توان با کارفرماهایی که نیاز به اپ های اندرویدی دارند روابط برقرار کرد؟!
برای مشاهده لینک دانلود لطفا وارد حساب کاربری خود شوید!
وارد شویدپسورد فایل : گزارش خرابی لینک
درباره بهنام خانی
زمانی که تصمیم گرفتم برنامه نویسی را شروع کنم، متوجه شدم که نیاز است زمان زیادی را صرف پیدا کردن منابع مختلفی کنم و با کنار هم قرار دادن مطالب این منابع و کشف ارتباط مطالب با هم، در مورد برنامه نویسی تخصص پیدا کنم. بنابراین بعد از اینکه برنامه نویسی را یاد گرفتم و چند سالی پروژه های مختلف نرم افزاری را پیاده سازی کردم، تدریس را هم به عنوان یک علاقه شروع کردم. پس از چند سال تدریس، تصمیم به ساخت آموزش های ویدیویی گرفتم که بتوانم با زبانی ساده، سریع و کاربردی، حاصل مطالعات و تجربیات بازار کار را در اختیار علاقه مندان به طراحی سایت و اپلیکیشن قرار دهم.
نوشته های بیشتر از بهنام خانی4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
امکان ارسال نظر وجود ندارد.
سپاس. عالی و آموزنده بود.
خوشحالم که این مقاله کد آکادمی مفید بوده واستون
سلام ممنون بسیار مفید بود
سلام ممنون دوست عزیز